یکی از خدمات موسسه حسابداری چوبخط، ارائهی مشاوره مالی و مالیاتی به متقاضیان محترم میباشد و اگر تمایل به استفاده از این مشاوره دارید، فقط کافی است که از طریق شمارههای موجود در این سایت با ما تماس بگیرید و اطلاعات تکمیلی را دریافت کنید. ازآنجاییکه اهمیت و ضرورت رسیدگی به وضعیت مالی کسبوکارهای مختلف بسیار واضح و روشن است و ایجاد نظم و انضباط مالی در هر شغل خصوصی یا دولتی از اهمیت زیادی برخوردار بوده و از سوی دیگر پرداخت مالیات نیز یکی از مهمترین دغدغههای اشخاص حقیقی و حقوقی است که بهصورت قانونی در کشور ایران مشغول به فعالیت هستند، کارشناسان مالی برای ارائهی اطلاعات و راهنماییهای لازم در کنار شما خواهند بود. ازجمله فوایدی که بهرهمندی از این مشاوره مالی و مالیاتی برای صاحبان محترم مشاغل خواهد داشت، میتوانیم به این نکته اشاره داشته باشیم که در دنیای پررقابت امروز به هر میزانی که شما از اطلاعات کاملتر و صحیحتر برخوردار باشید، میتوانید با اطمینان خاطر بیشتری به فعالیت بپردازید و در امور مختلف مربوط به کسبوکار خود، با درایت و دقت بیشتری عمل کنید. مشاوره مالی و مالیاتی به شما این فرصت را میدهد تا اطلاعات صحیح و قابلاعتماد را از کسانی که در این حوزه دارای تجربه، سابقه و دانش کافی هستند، دریافت کنید و مورداستفاده قرار بدهید.
همانطور که گفتیم مهمترین مزایای استفاده از این مشاوره، افزایش آگاهی صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی و حقیقی نسبت به آخرين قوانين مالياتي و بخشنامههای سازمان امور مالیاتی و چگونگی انجام روند پرداخت مالیات و امور مالی مرتبط با کسبوکارشان میباشد. آگاهی از قوانینی که در این زمینه وجود دارد باعث میشوید تا بتوان فعالیت قانونی را بهگونهای ادامه داد که متضرر نشد؛ زیرا معمولاً بسیاری از جرائم پیشآمده به دلیل ناآگاهی از قوانین مربوطه میباشد. به این نکته توجه داشته باشید که موسسه حسابرسی برای هر کسبوکاری با توجه به ویژگیها، نیازمندیها و شرایط مختص آن برنامهی دقیق مالیاتی را ارائه میدهد؛ چون این امر بسیار حساس و تخصصی است. لازم به ذکر است که ارائهی مشاوره مالی و مالیاتی توسط موسسهی ما به شیوههای مختلف نیز امکانپذیر خواهد بود. خواهشمندیم صاحبان کسبوکار و کارفرمایان محترم به این نکته نیز توجه داشته باشند که تنها آگاهی از موارد مرتبط با مالیات کافی نیست؛ بلکه آنان موظف به اجرای دقیق و بهموقع تکالیف قانونی هستند تا جریمهای به آنها تعلق نگیرد و بتوانند همچنان به فعالیت رسمی خود ادامه بدهند. کارشناسان ما در مشاوره مالی و مالیاتی با سنجش وضعیت فعلی و عملکرد کسبوکار شما بهترین و مناسبترین برنامهریزی را برایتان در نظر خواهند گرفت تا مطابق با آن بتوانید در موعد مقرر و مشخصشده به انجام تکالیف مربوط به( مالیات، بیمه، ارزشافزوده و … ) بپردازید و علتها و زمینههای بسیاری از مشکلات احتمالی را که ممکن است در ارتباط با موارد مطرحشده به وجود آیند، برطرف سازید.
سیستم مدیریت مالی فعلی کسبوکار شما بهصورت دقیق موردبررسی قرار میگیرد و سعی خواهد شد تا نقاط ضعف و قوت آن بهطور دقیق شناسایی و ارزیابی شود.
پیشنهادهایی برای بهبود این سیستم توسط کارشناسان موسسه حسابداری و حسابرسی بیان میگردد.
ازآنجاییکه پرداخت مالیات یک وظیفهی قانونی است و البته برای اینکه کسبوکار شما مشمول جریمههای مالیاتی نگردد، در جلسات مشاوره مالی و مالیاتی تمامی نکات مرتبط با پرداخت مالیات که لازم است شما از آن مطلع باشید و آنها را رعایت نمایید ، برایتان شرح داده خواهد شد.
اطلاعات لازم در خصوص معافیتهای مالیاتی، مالیات شعبات شرکتهای خارجی در ایران، گزارشهای مالیاتی و … ارائه خواهد شد.
صورتهای مالی لازم جهت ارائه به سازمانهای دولتی مثل بانکها و دیگر مراکز بررسی، ویرایش و تنظیم میگردد.
رسیدگی به پروندههای مالیاتی کارفرمایان یکی دیگر از کارهایی است که در حوزهی خدمات مشاوره مالی و مالیاتی موسسه حسابرسی قرار میگیرد.
تنظیم اظهارنامههای مالیاتی و ارزشافزوده، اخذ کد اقتصادی، تحریر و نگارش دفاتر قانونی مرتبط با کسبوکار کارفرما مطابق با آئیننامههای موجود و پلمپ دفاتر قانونی قبل از شروع سال مالی از دیگر خدمات ما میباشد.
خدمات تخصصی درزمینهٔ مالیات و مشاوره مالیاتی به هموطنان گرامی استان چهارمحال بختیاری و استان اصفهان میباشد .
ارائه بهترین مشاوره مالیاتی درزمینهٔ راهكارها و معافیتهای مالیاتی – تحریر دفاتر قانونی – تهیه و تنظیم اظهارنامه عملكرد – دفاع مالیاتی در كشور ما ، مدیران واحدهای تجاری علاوه بر صرف هزینههای بالا برای پاسخگویی به قوانین وضعشده با عدم آگاهی مناسب از آن موجبات ضرر و زیان خود را فراهم نموده، عقیده ما بر این است: کسبوکار موفق با حسابوکتاب مرتب واحد مالیاتی شركت حسابداری با نیروهای متخصص و مجرب و آشنا به قوانین مالیاتی مشغول به ارائه خدمات به شرح زیر میباشد :
شرکت حسابداری چوبخط مفتخر است با سه سال سابقه درخشان و فعاليت مستمر و گسترده در سطح استان چهارمحال و بختیاری و دیگر استانها با داشتن امکانات وسيع و کارشناسان متخصص، اطلاعات وسيع و مهمی را درزمینهٔ انجام امور مالی و خدمات مالياتی در اختيار شما قرار دهد . با توجه به روند قانونگرایی و استحکام قانونمندي در جمهوری اسلامی ما معتقديم امروز بايد هر شخص حقیقی – حقوقی ، يک مشاور درزمینهٔ انجام امور ثبتی ، مالی و مالیاتی داشته باشد . چون اکثر مشکلات و مسائل پیشآمده در ادارات دارائی و ثبت و ساير ادارات محترم از بیاطلاعی مؤدی به وجود میآید لذا ما با فراهم آوردن امکانات وسيع و جمعآوری متخصصانی که تجربیات کافی در امور مالیاتی ، ثبت شرکت ، تشکیل پرونده مالیاتی و … رادارند مفتخريم که سرويس ويژه و تخصصی به مراکز محترم داده و به اطلاع شما دوستان برسانيم که فعاليت ما حاکی از اين بوده که مشتريان محترمی که با ما گامبهگام پیشرفتهاند دچار مشکلات کمتري نسبت به سايرين بودهاند درزمینهٔ قيمت سرویسهای دادهشده استعلام شما و قياس قيمت ما با ساير همکاران محترم کافی است. ما مدعي بزرگترین و پر امکانات ترين دفاتر درزمینهٔ فوق هستيم و آرزو میکنیم که روزی کوچکترین واحد از بزرگترینها باشيم مشاورين متخصص با يک تماس شما در محل کار شما حضور پیدا خواهند کرد و سرويسی مافوق تصورتان به شما ارائه خواهند داد .
مواد کاربردی:
بر اساس قوانین مالیاتهای مستقیم ایران، بیشک آگاهی مودیان از قانون مالیاتهای مستقیم کمک شایانی به آنان در عمل به وظایف قانونی و بهرهمندی از تسهیلاتی که قانون برای مودیان در نظر گرفته مینماید. مضاف بر اینکه عدم انجام تکالیف فوق موجب تعلق جرائم و محرومیت از معافیتهای مالیاتی نیز میگردد.
ازاینرو در این بخش به اهم وظایف مودیان مشمول مالیاتهای مستقیم ( مالیات تکلیفی ) با ذکر نکات حائز اهمیت برای تسریع درروند انجام امور مالیاتی مودیان گرامی را خواهیم پرداخت.
خلاصهای از مواد مرتبط در قانون مالیاتهای مستقيم
بر اساس ماده ۲۳۷ قانون مالیاتهای مستقيم برگ تشخيص ماليات بايد بر اساس ماخذ صحيح و متكي به دلايل و اطلاعات كافي و به نحوي تنظيم گردد كه كليه فعالیتهای مربوط و درآمدهاي حاصل از آن بهطور صريح در آن قيد و براي مؤدي روشن باشد.
بر طبق اين ماده امضاکنندگان برگ تشخيص ماليات ( مأموران امور مالياتي ) مکلفاند در صورت استعلام مؤدي از نحوه تشخيص ماليات ، جزئيات گزارشي را كه مبناي صدور برگ تشخيص قرارگرفته است به مؤدي اعلام نمايند و هرگونه توضيحي را كه مؤدي در اين خصوص بخواهد به او بدهند.
بر اساس ماده ۲۳۸ در مواردي کهبرگ تشخيص ماليات صادر و به مؤدي ابلاغ میشود ، چنانچه مؤدي نسبت به آن معترض باشد . میتواند ظرف سی ) ۳۰ روز از تاريخ ابلاغ به اداره امور مالياتي ) مراجعه و با ارائه دلايل و اسناد و مدارك ، كتبا تقاضاي رسيدگي مجدد نمايد. اگر مسئول مربوطه در اداره امور مالياتي دلايل و اسناد و مدارك ابرازي مؤدي را براي رد برگ تشخيص يا تعديل درآمد ، مؤثر تشخيص ندهد بايد مراتب را مستدلاً در ظهر برگ تشخيص منعكس و پرونده مالیاتی را براي رسيدگي به هیئت حل اختلاف ارجاع نمايد.
بر اساس ماده ۲۳۹ درصورتیکه مؤدي ظرف سي روز از تاريخ ابلاغ برگ تشخيص ماليات ، قبولي خود را نسبت به آن کتباً اعلام كند يا ماليات مورد مطالبه را به مأخذ برگ تشخيص پرداخت و يا ترتيب پرداخت آن را بدهد در اين صورت پرونده امر ازلحاظ ميزان درآمد مشمول ماليات مختومه تلقي میگردد و در مواردي كه مؤدي ظرف ۳۰ روز کتباً اعتراض ننمايد، درآمد تعیینشده در برگ تشخيص ماليات قطعي است.
بر اساس ماده ۲۴۴مرجع رسيدگي به كليه اختلافهای مالياتي جز در مواردي كه ضمن مقررات اين قانون ، مرجع ديگري پیشبینیشده هیئت حل اختلاف مالياتي است .
درصورتیکه مؤدي در زمان انجام امور مالیاتی همزمان با تسليم اعتراض به برگ تشخيص در مهلت قانوني ، انتخاب خود را اعلام ننمايد سازمان امور مالياتي با توجه به نوع فعاليت مؤدي از بين نمايندگان مزبور يكي را انتخاب خواهد كرد.
تبصره ۱ – جلسات هیئتهای حل اختلاف مالياتي با حضور سه نفر رسمي است ورای هیئتهای مزبور با اكثريت آرا قطعي و لازمالاجرا است .
بر اساس ماده ۲۴۶ وقت رسيدگي هیئتهای حل اختلاف امور مالياتي در مورد هر پرونده ، جهت حضور مؤدي يا نماينده مؤدي جهت انجام امور مالیاتی و نيز اعزام نماينده اداره امور مالياتي بايد به آنها ابلاغ گردد . فاصله ابلاغ و روز تشكيل جلسه هیئت نبايد كمتر از ۱۰ روز باشد مگر به درخواست مؤدي و موافقت واحد مربوطه .
تبصره ۲- عدم حضور مؤدي يا نماينده مؤدي و نيز نماينده اداره امور مالياتي مربوط، مانع از رسيدگي هیئت و صدور رأی نخواهد بود.
بر اساس ماده ۲۴۷ آراء هیئتهای حل اختلاف مالياتي بدوي ، قطعي و لازمالاجرا است . مگر اينكه ظرف مدت ۲۰ روز از تاريخ ابلاغ رأی مورد اعتراض كتبي مؤدي يا مأموران مالياتي قرار گيرد كه در اين صورت پرونده جهت رسيدگي به هیئتهای حل اختلاف امور مالياتي تجدیدنظر احاله خواهد شد .
تبصره ۱ – مؤدي مالياتي مكلف است مقدار ماليات موردقبول را پرداخت و نسبت به مازاد بر آن اعتراض خود را در مدت مقرر تسليم كند.
تبصره ۲ – نمايندگان عضو هیئتهای حل اختلاف مالياتي نبايد قبلاً نسبت به موضوع مطروحه اظهارنظر داشته و رأی داده باشند.
تبصره ۳ – درصورتیکه رأی صادره هیئت بدوی از سوی يكی از طرفين مورد اعتراض تجدیدنظرخواهی قرارگرفته باشد در مرحله تجدیدنظر فوق به ادعای همان طرف رسيدگی و رأی صادر خواهد شد.
تبصره ۴ – آراء قطعی هیئتهای حل اختلاف مالياتی بهاستثنای مواردی كه رأی هیئت حل اختلاف مالياتی بدوی با عدم اعتراض مؤدی يا مأمور مالياتی مزبور قطعيت مییابد برابر ماده ۲۵۱ قانون مالیاتهای مستقيم قابل شكايت و رسيدگی در شورای عالی مالياتی خواهد بود.
برگ مطالبه مالیاتهای تكليفي همانند برگ تشخيص ماليات از تاريخ ابلاغ به مدت ۳۰ روز قابلاعتراض میباشد.
درصورتیکه برگ تشخيص ماليات يا برگ مطالبه مالیاتهای تكليفي به دليل عدم حضور مؤدي در نشاني قانوني يا استنكاف از دريافت آن و يا به هر دليلي بهصورت قانوني ابلاغشده باشد ، واحد مالياتي مربوطه مكلف است نسبت به ارسال پرونده به دبيرخانه هیئتها (حداكثر ظرف ۳۰ روز از مهلت يك هفته ، پس از گذشت تاريخ ابلاغ مزبور) اقدام نمايد.
فرم اعتراض بايد توسط مؤدی يا وكيل يا نماينده قانوني وي تنظيم گرديده و در قبال اخذ رسيد به اداره امور مالياتی و يا دبيرخانه هیئتهای مربوط تسليم شود . اداره امور مالياتی يا دبيرخانه هیئتها مکلفاند اعتراض مؤدی را دفتر مربوط ثبت و رسيد ارائه نمايند.
اشخاص مجاز به حضور در هیئتهای حل اختلاف مالياتی عبارتاند از :
شخص مؤدی ( در مورد اشخاص حقوقی صاحبان امضای مجاز با ارائه تصوير آخرين روزنامه رسمی)
وكيل مؤدی با ارائه وکالتنامه رسمی
وراث
كارمند حقوقبگیر اشخاص حقوقی با همراه داشتن معرفینامه از شخص حقوقی با تائيد واحد مالياتی مربوطه
هرگاه مؤدی طی درخواست كتبي و جداگانه برابر فرم مربوطه تقاضای رسيدگی خارج از نوبت بنمايد با موافقت مسئول امور هیئتهای حل اختلاف مالياتی ، رسيدگي خارج از نوبت توسط هیئت حل اختلاف مالياتی صورت خواهد پذيرفت.
تعويق زمان جلسه رسيدگي هیئت ، بنا به درخواست كتبی مؤدی برابر فرم مربوطه و با تسليم مدارك و دلايل موجه ، پس از بررسی مسئول دبيرخانه هیئتهای حل اختلاف مالياتی فقط برای یکبار مجاز خواهد بود.
(در موارد استثنا تمديد مهلت رسيدگی منوط به موافقت مديركل خواهد بود)
هرگاه به دليل نقص در رسيدگی يا لزوم بررسی اسناد و مدارك نزد اشخاص ثالث يا كثرت اسناد و مدارك ارائهشده ، هیئت حل اختلاف مالياتی قرار كارشناسی صادر نمايد ، مجری يا مجريان قرار
مکلفاند حداكثر ظرف مدت يك ماه نسبت به رسيدگي به پرونده مزبور و اجراي كامل موارد مورد درخواست هیئت اقدام و مراتب را جهت اتخاذ تصميم نهائي گزارش نمايد.
چنانچه اجراي قرار مذكور ظرف مهلت تعیینشده امکانپذیر نباشد موضوع توسط مجری قرار به دبيرخانه هیئتها منعكس و اين مدت حداكثر تا ۲ ماه توسط هیئت قابل تمديد میباشد.
در صورت درخواست كتبي مؤدی يا وكيل يا نماينده قانونی وی ، اداره امور مالياتی يا هیئت حل اختلاف مالياتی موظف است رونوشت جزئيات گزارش را كه مبناي صدور برگ تشخيص قرار
گرفته و همچنين گزارش اجرای قرار را به وي اعلام نموده و هرگونه توضيحی را كه در اين خصوص بخواهد به او بدهند.
مؤدی بايستی حتماً در متن نامه اعتراض به برگ تشخيص ماليات، نماينده خود را انتخاب كند در غیر این صورت در روز تشكيل هیئت حق انتخاب نماينده نخواهد داشت و سازمان امور مالياتي به انتخاب خود يك نفر را بهعنوان نماينده وي جهت انجام امور مالیاتی انتخاب خواهد كرد.
منظور از نماينده در ماده ۲۴۴ قانون مالیاتهای مستقيم ، شخص حقيقي و يا يك فرد مشخص نمیباشد بلكه منظور نماينده مجامع حرفهای يا تشکلهای صنفی يا اتاق بازرگانی يا جامعه حسابداران رسمی و . . . میباشد .