دانشجویان کالج مورهاوس، اولین جایزهی بنیاد دیلویت را در سال ۲۰۱۷ برای طراحی برنامهی خودکار ارزیابی ریسک دریافت کردند. این رقابت هر سال به دانشجویان این فرصت را میدهد تا با استفاده از دانش خود به حل مشکلات حرفهی حسابرسی که به احتمال زیاد در دنیای واقعی با آن روبرو هستند، بپردازند. با کمک مشاوران دانشکدهها، هر سال تیمهای دانشجویی از ۳۳ کالج و دانشگاه شرکتکننده، برای حل مشکلات کسبوکارهای تجاری که بسیار گسترده و در حال تکامل است، به رقابت میپردازند.
–به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جامعهی حسابداران رسمی ایران به نقل از «اکانتینگ تودی»، مایک فیوچی رئیس هیات مدیرهی بنیاد دیلویت، اعلام کرد از آنجا که پیشرفت فناوری به شکلی بی سابقه کسبوکارهای تجاری را با اختلال مواجه کرده است، نسل آینده استعدادها به مهارتهایی نیاز دارند تا بتوانند فناوریهای نوظهور و فرآیند تجزیه و تحلیل دادهها را برای کمک به توسعهی راهکارهای نوآورانه در جهت حل چالشهای پیش روی کسبوکارهای تجاری، به کارگیرند. این رقابت فرصتی را در اختیار دانشجویان قرار میدهد تا خلاقیت خود را در زمینهی حل چالشهای کسبوکارهای تجاری و فراگیری موضوعات روز،که حسابرسان در دنیای واقعی با آن روبرو هستند، مورد استفاده قرار دهند. بهعلاوه، این رقابت دیلویت را برای تمرکز بر ارتباط حرفه و دانشگاه تقویت میکند.
–گفتنی است برنامهی طراحی شده توسط دانشجویان کالج مورهاوس، یک برنامهیکاربردی مبتنی بر استفاده از هوش مصنوعی است که به شناسایی دادههای غیر مالی مانند( اخبار و رسانههای اجتماعی)، در راستای ارزیابی ریسک تحریف با اهمیت در صورتهای مالی یک شرکت و بهبودکیفیت حسابرسی، کمک میکند. جان رافائل مدیر بخش نوآوری حسابرسی در مؤسسهی دیلویت اذعان کرد، فناوری حسابرسان را قادر میسازد که کیفیت حسابرسیهای خود را هنگام تمرکز بر موارد با اهمیت بالا، بهبود ببخشند و به آنان اجازه میدهد تا بررسیهای خود را عمیق تر کنند و به بینش دقیقتری از کار خود دست یابند. بر این اساس دیلویت قصد دارد تا با حمایت از طرحهای نوآورانه و تجهیز حرفهی حسابرسی به ماهر ترین حسابرسان، نسل آینده حسابرسان را قدرتمند سازد.
۲۴
فروردین